Posts

Showing posts from October, 2021

DUNIA REAL ESTATE PERUNDING HARTANAH 🥰

Image
Sebulan selepas balik dari umrah tu..Ingat lagi tarikh tu 19hb Jan 2020, saya terpandangla dalam facebook saya lalu lalang pasal agent hartanah.. Weh..saya minat nih🤩.. Dulu masa kerja pernah interview jadi real estate ni..tapi orang tu tak panggil pun..tak lulus kot sebab dia takder contact pun 😅..maybe dia nak fulltime je.pahtu kerjala macam biasa..dan beli rumah untuk diri sendiri je..sempatla menyoping rumah lelong,rumah subsale,rumah landed  😊 Bila tengok iklan tu terus contact dengan leader tu, nak jumpa dia..sempatla coaching kejap dannnn...bulan 3 Pangggg!!! dunia digemparkan dengan PANDEMIK..ohhhhh... Maka kami training online..sebab 18 Mac 2020 tu start PKP kat Malaysia..Sampaila bulan Jun, kalau tak silap..boleh keluar..bawak client view rumah..Yes..Alhamdulillah.terus closed deal 2 Unit..1 dan 2 Jun 2020..haaa..ingat lagi tarikh tu..Kenangan Indah permulaan sebagai agent hartanah 🥰🥰.. Sampaila sekarang..Syukur kepada Allah rezeki tak pernah putus...Dengan izin Allah..A