TUDUNG SEKOLAH VIRAL 2022 TUDUNG KANAK-KANAK

 Selamat datang ke TudungSiComel Si Manja😊Semenjak tahun 2012 kita telah berusaha untuk menghasilkan tudung khas untuk ibu dan anak. Sesekali kita selitkan juga dengan telekung dan juga jubah.


Misi utama kita adalah ingin membantu dan memudahkan ibu-ibu untuk mendidik si comel bertudung seawal usia dengan membekalkan tudung yang ringkas dan in shaa Allah selesa dipakai.


Si Comel yang baru belajar bertudung semestinya memerlukan tudung yang selesa.

Seperti kita semua maklum, tudung merupakan pakaian kepala dan jika tidak selesa pastinya si comel akan rasa rimas serta panas dan ini akan memberikan pengalaman pertama yang kurang baik untuk mereka.


In shaa Allah, tudung atau produk yang kita jahit, kita akan sedaya mungkin untuk cuba pastikan ianya dihasilkan dari material yang baik.


Saya sendiri ada anak-anak perempuan(3 orang) dan saya juga pastinya inginkan yang terbaik buat mereka. Saya yakin puan juga pastinya inginkan yang terbaik buat si comel puan.


Setiap produk yang kita jahit, kita berikan Jaminan Istimewa 180 hari. Jika puan rasa produk yang puan terima tidak bagus dan tidak sesuai dengan si comel puan, jangan risau kita boleh refund.


Yang penting Si Comel puan selesa dan gembira bertudung. Si Comel puan, Si Comel kami juga di TudungSiComel.


Jemput untuk melihat koleksi terkini kita dengan klik pada butang di bawah.


LIHAT KOLEKSI TERKINI ===>KLIK LINK ATAU GAMBAR DI ATAS

Popular posts from this blog

Insya Allah Doa Yang Tidak Tertolak Oleh Allah

Kantung Tanpa Janin

TEKANAN SEMASA MENGANDUNG MEMPENGARUHI BAYI

Amalan dan Doa Mudah Bersalin