Catatan

Tunjukkan catatan dari 2021

EJEN HARTANAH SHAH ALAM - NAK SAYA BANTU BELI ATAU JUAL RUMAH? 🥰

Imej
Sebulan selepas balik dari umrah tu..Ingat lagi tarikh tu 19hb Jan 2020, saya terpandangla dalam facebook saya lalu lalang pasal agent hartanah.. Weh..saya minat nih🤩.. Dulu masa kerja pernah interview jadi real estate ni..tapi orang tu tak panggil pun..tak lulus kot sebab dia takder contact pun 😅..maybe dia nak fulltime je.pahtu kerjala macam biasa..dan beli rumah untuk diri sendiri je..sempatla menyoping rumah lelong,rumah subsale,rumah landed  😊 Bila tengok iklan tu terus contact dengan leader tu, nak jumpa dia..sempatla coaching kejap dannnn...bulan 3 Pangggg!!! dunia digemparkan dengan PANDEMIK..ohhhhh... Maka kami training online..sebab 18 Mac 2020 tu start PKP kat Malaysia..Sampaila bulan Jun, kalau tak silap..boleh keluar..bawak client view rumah..Yes..Alhamdulillah.terus closed deal 2 Unit..1 dan 2 Jun 2020..haaa..ingat lagi tarikh tu..Kenangan Indah permulaan sebagai agent hartanah 🥰🥰.. Sampaila sekarang..Syukur kepada Allah rezeki tak pernah putus...Dengan izin Allah..A

Rahsia Rumah Lelong Versi Terkini

Imej
Ingin Mengetahui Cara Sebenar Membeli Hartanah Lelong Dan Teknik Menjana Keuntungan Menerusinya? Wahai Bakal-bakal Pelabur Hartanah Yang Dihormati, Tahukah Anda? Salah satu teknik mudah untuk menjana keuntungan menerusi pelaburan hartanah, adalah dengan.. Langkah 1 : Membeli hartanah dibawah harga pasaran, Hartanah Subsale Langkah 2 : Ubahsuai dan perbaikinya.. Langkah 3 : Sewakan atau jualkannya dengan harga yang lebih tinggi!" Dalam masa beberapa bulan, anda mampu untuk menjana keuntungan beribu-ribu ringgit, malah tidak mustahil juga, berpuluh-puluh ribu ringgit! Teknik ini nampak mudah bukan? Semudah 1, 2,3...... MAAF! Saya terpaksa berterus-terang dengan anda disini!.... Walaupun hasilnya sangat lumayan.... TETAPI , Ianya bukan semudah yang disangka! Ianya melibatkan risiko yang besar! Silap langkah! .. Anda mungkin terpaksa menanggung kerugian beribu-ribu ringgit, malah mungkin juga mencecah sehinga berpuluh-puluh

Langkah Demi Langkah Untuk Membeli Rumah Lelong Versi Terkini

Sahabat saya iaitu Ahmad Tarmizi Jusoh seorang Peguam, Pelabur & Penulis telah menulis panduan langkah demi langkah untuk membeli rumah lelong. Satu panduan yang sangat menarik sebab langkah yang praktikal dan mudah untuk diikuti, Langkah demi Langkah.   Apakah Isi Kandungan Ebook Ini? Inilah satu-satunya ebook yang akan memberikan anda panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membeli rumah lelong dan menjana keuntungan darinya. Antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini ialah:- Untuk mendapatkan ilmu RAHSIA RUMAH LELONG boleh cuba membaca ceritanya di sini ----->  RAHSIA RUMAH LELONG  ianya ditulis oleh Ahmad Tarmizi Jusoh iaitu seorang Peguam, Pelabur & Penulis. Saya pasti anda akan mendapat ILMU yang sangat berguna dari perkongsian tersebut. BAB 1: Keistimewaan Melabur Hartanah Lelong. 6 Sebab mengapa melabur di dalam hartanah lelong adalah lebih baik dari pelaburan yang lain. BAB 2: Sebab-sebab Hartanah Dilelong. 5 Sebab