DUNIA REAL ESTATE PERUNDING HARTANAH 🥰

Sebulan selepas balik dari umrah tu..Ingat lagi tarikh tu 19hb Jan 2020, saya terpandangla dalam facebook saya lalu lalang pasal agent hartanah..

Weh..saya minat nih🤩..

Dulu masa kerja pernah interview jadi real estate ni..tapi orang tu tak panggil pun..tak lulus kot sebab dia takder contact pun 😅..maybe dia nak fulltime je.pahtu kerjala macam biasa..dan beli rumah untuk diri sendiri je..sempatla menyoping rumah lelong,rumah subsale,rumah landed  😊

Bila tengok iklan tu terus contact dengan leader tu, nak jumpa dia..sempatla coaching kejap dannnn...bulan 3 Pangggg!!! dunia digemparkan dengan PANDEMIK..ohhhhh...

Maka kami training online..sebab 18 Mac 2020 tu start PKP kat Malaysia..Sampaila bulan Jun, kalau tak silap..boleh keluar..bawak client view rumah..Yes..Alhamdulillah.terus closed deal 2 Unit..1 dan 2 Jun 2020..haaa..ingat lagi tarikh tu..Kenangan Indah permulaan sebagai agent hartanah 🥰🥰..

Sampaila sekarang..Syukur kepada Allah rezeki tak pernah putus...Dengan izin Allah..Awak....No REN saya REN42431 ..dan saya adalah REN berdaftar dengan LPPEH 😇😇.

Seronok rupanya jadi REN ni..Alhamdulillah..tugas kami bantu owner jual rumah..Bantu buyer dapatkan rumah..Kami uruskan dari A to Z..In Shaa Allah..

Seronok bila owner kata..Rina..saya dah lama cuba jual sendiri rumah saya..tapi tak ada rezeki..Atau buyer kata.. Kak Rina, terima kasih tau sebab bantu saya lulus loan dan dapat rumah ni..

Jenis saya..bila saya buat..Buat Sampai Jadi..Saya tak suka jenis yang hanya cuba-cuba..Alang2 dah jadi REN..biar jadi REN yang berjaya bantu Ramai Orang..In Shaa Allah..doakan saya erk..

Nak jual rumah boleh contact saya wasap.my/60173800735/jualrumah







Popular posts from this blog

Insya Allah Doa Yang Tidak Tertolak Oleh Allah

Kantung Tanpa Janin

TEKANAN SEMASA MENGANDUNG MEMPENGARUHI BAYI

Amalan dan Doa Mudah Bersalin