DAPAT EMAS DAPAT BELANJA-BAGI MENGELAKKAN DUIT GAJI/KOMISYEN HANGUS@TAK DAPAT DIKESAN [DUIT BOCOR]

DAPAT EMAS & DAPAT BELANJA- BAGI MENGELAKKAN DUIT GAJI/KOMISYEN HANGUS@TAK DAPAT DIKESAN [DUIT BOCOR]


Real Testimoni Saya Berkaitan GCA: Gold Convert Account QM Jom Kita Main Kira-Kira

Hi, 

Sebenarnya kita semua melalui proses pembelajaran. Ni real case study saya ye.untuk elakkan duit saya hangus tanpa bicara.

Ok, tips elak belanja hangus saya dan dalam masa yang sama saya dapat EMAS dan 85% duit saya kembali Ke akaun Saya. Ialah dengan membeli emas di QM.

Kemudian saya memajak emas saya tu .. 85% duit tu terus masuk ke akaun saya dan total emas saya setakat hari ni XXX.XXg  

Saya akan teruskan membeli dengan memajak kat sini, sebab...yang pertama ofkoslah saya dapat emas, tak ada risiko kena lelong, upah simpan[management fee 3.5% je setahun], 

Cer google kalau pajak kat arrahnu berapa % upah sebulan erk? dan kita dapat berapa % kembali duit, ada risiko kena lelong kan kalau kita tak tebus. 

Tapi sekiranya kat QM ni kita tak tebus tak ada risiko kena lelong tau..Saya screeshot gitu sebab saya bayar dari Saving Akaun Maybank saya dan duit masuk ke Current Akaun Maybank saya [saya taknak pening-bagi sayala pendapat kita mungkin berlainan ].


Emas ni adalah emas 999.9 dan  ikut harga emas dunia-so tengok duit dapat lepas convert banyak sikitkan ni depend kepada nilai RM vs USD 


1. 12/04/2022 beli emas RM1,250.00 dan saya buat ni masa pagi jam 9.05 pagi dan saya convertkan ke akaun saya dan dapat balik ke akaun semasa saya 85% RM1,063.08 [pada ptg tu jugak@hari bekerja] dan saya dapat 4.38827g emas. [ RM25 tu adalah 1s trial saya untuk GSA-Saving akaun emas boleh bemula serendah RM10 je ni untuk jangka masa panjang-elokla untuk anak-anak belajar nanti] .






Bila berjaya yang pertama, yeay saya pun tak bertangguh dah


2. 13/04/2022 beli emas RM20,000[7.36 am] dapatlah emas: 69.87388g dan duit masuk ke akaun pada petang tu RM17,009.06  

nilai yang ada RM1,390.61 [ First Trial Membeli GAE 10,ni kita akan bincangkan kemudian- Topik Lagi Best siapa nak buat untung jangka masa singkat dan berganda πŸ’š  In Shaa Allah-ni kita bincang elak duit hangus dulu ye 😊]



3. 13/04/2022 beli emas RM4,500[10.35am] dapatlah emas: 15.69640g dan duit masuk ke akaun pada petang tu RM3,827.13 ( Rujuk gambar Di atas )


Makin tamak membeli emas[hehehe], maka saya pun beli lagi


4. 14/04/2022 beli emas RM30,000 [9.51am] saya dapat 104.26804g emas, duit masuk ke akaun semasa RM25,514.36 saya pada 15 April 2022 (keesokkannya tengahari)





(Peringatan: Duit Masuk Ke akaun kita tu dalam 1 hingga 5 hari bekerja, setakat hari ni paling lama pun 2 hari je-kes saya)


[ LIHAT SEMUA GAMBAR-GAMBAR YANG SAYA ATTACHED NI BAGI PENGIRAAN DI ATAS]




Saya akan terus membeli emas ..untuk elak duit hangus@tak dapat dikesan, so duit yang dapat 85% tu buatlah nak beli emas untuk raya(masa artikel ni ditulis nak raya puasa 😊)belilah kat kedai ke atau kat kedai emas online contohnya di view.orodesign.biz (saya dealer tau 🀭) atau nak bayar downpayment rumah ke, atau nak bayar duit lawyer rumah ke, nak renovate rumah atau nak beli kereta ke...Ikutlah nak buat apa pun lagipun emas dah beli dah..πŸ‘πŸ‘

Kalau dah tak sabar nak elak duit hangus tu saya buka peluang sekarang ye dengan pendaftaran secara PERCUMA ..dan anda dah boleh mulakan langkah pertama dengan menyimpan emas serendah RM10 sahaja.

 

Daftar FREE kat sini πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ DAFTAR FREE ELAK DUIT HANGUS DENGAN BELI EMAS 

dan 

πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰Selepas daftar wasap saya terus untuk saya bawak masuk ke GROUP TELEGRAM 😊                                                                            [ wasap.my/60173800735/elakduithangus ]







Popular posts from this blog

Insya Allah Doa Yang Tidak Tertolak Oleh Allah

Kantung Tanpa Janin

TEKANAN SEMASA MENGANDUNG MEMPENGARUHI BAYI

Amalan dan Doa Mudah Bersalin