Belanja Di Shopee Lazada 11 street Dan Dapat CashBack-Dapat Duit Balik Yeay

Korang nak tahu tak cara korang nak dapat duit balik bila korang berbelanja. Satu program cashback dari Shopback. Eh apa tu? senangnya cam gini la..korang beli online kat Shopee-korang dapat cashback/dapat duit balik kata akaun bank korang.

Ok, sekarang ni trending sangat shopping online di Shopee kan. Maklumlah musim PKP. Shopping online ni dahlah murah - mudah pulak tu.. Selain tu, kalau korang beli barangan dari Shopee ke watsons ke, zalora ke atau hampir 500 marketplace korang akan dapat duit balik kat akaun Shopback korang tu. 


Apa itu shopback? Shopback ni merupakan satu program yang memberikan pulangan tunai  kalau korang berbelanja di mana-mana marketplace pilihan korang. Sekarang ni kalau korang daftar je terus korang dapat RM5 tau(rasanya ada tempoh masa tertentu-so baik korang daftar sekarang), wow best tu, korang daftar je kat web dia ni ha shopback.my

Lepas korang daftar korang akan dapat RM5 dalam akaun korang (mengikut tempoh masa tertentu), program ni memang best tau. Sebab belanja dan dapat pulangan duit .


Setiap kali korang nak membeli tu korang klik la shopee dari akaun shopback korang tu barulah korang dapat cashback. Kalau korang terus bukak Shopee tak dapatla cashback tau. Rugi la.




Ha korang tengok tu berapa dah cashback saving yang dah dibayar ke akaun penama oleh shopback. RM60,000,550 dah uouls..Rugi kita tak guna. dan angka ni akan meningkat dengan lajunya nanti disebabkan oleh bertambahnya jumlah orang membeli belah dalam talian.

Cuma korang kena sabarla, sebab kadang2 cash out dia ada yang 30 hari,ikut apa yang korang belila..ade jugak yang 70 hari..bergantung.Tapi oklah dari shopping tak dapat duit balik kan..Contoh mudah saya bagi kat korang ni.. korang beli barang RM25.00 dari Shopee kemudian cashback 6% .Jadi angka cashback korang RM1.50 kan, katakanlah  korang belanja setahun dalam talian hanya RM100 maka korang dapatla RM6. Ok apa.(sape nak bagi saje-saje RM6 tu tau). Tapi logik ke korang shoping online sepanjang tahun hanya RM100? haha..jawapan ada pada korang.

Ok, saya dah buat ujikaji betul ke dapat duit , contoh kat bawah. Akaun Shopback saya sendiri.



Ha gituu.saya dah buat pengeluaran dah pun RM20.57 dan dah siap shopping balik dah kat Shopee...😍. Bila percubaan pertama berjaya. Lepas ni saya dah taknak leka dah.Sebab banyak yang saya lupa. Bila nak shopping dalam Shopee lupa login Shopback dulu..Kadang2 shopback ni lambat gak nak bukak. Tapi nak duit kena sabar yeee. So pada korang yang tak ada lagi akaun Shopback ni better korang daftar sini. shopback.my

😍Selamat mencuba dan selamat dapat CASHBACK dari SHOPBACK bila korang shopping nanti.

#cashbackfromshopback- cashback from shopback - dapat duit dari shopback- duit dari shopback-testimoni duit shopback

Comments

Popular posts from this blog

Kantung Tanpa Janin

TEKANAN SEMASA MENGANDUNG MEMPENGARUHI BAYI

Amalan dan Doa Mudah Bersalin

Tukang Urut Bersalin, Mengurut Bersalin Kuala Terengganu