Zero To Hero Belajar Marketing Percuma


Fasa 1 (Day 1-4)
Fast Track Sales Online 
(16 video)

Anda akan belajar modul Fast Track Sales Online selama 4 hari dengan mendalam dan details. Modul ni akan start buka minda anda tentang kenapa dan mengapa sampai sekarang bisnes anda susah nak growing? InsyaALLAH selama 4 hari ni, anda akan dapat tengok miracle bisnes anda mulai naik dan naik. InsyaALLAH 🙂

Fasa 2 (Day 5-7)
Whatsapp Marketing
(13 video)

Fasa 2 ni anda akan belajar selama 3 hari straight tentang stategi marketing di Whatsapp yang dah lama saya simpan dan buat sorang-sorang tanpa share kat sape-sape pun sebelum ni. Hehe.
Anda akan belajar cara nak manage betul-betul Whatsapp, buat task flow, buat auto reply bot untuk mudahkan close sale 24 jam, auto post di group Whatsapp dan yang best Whatsapp Blaster untuk blast ke any number!

Fasa 3 (Day 8-10)
Instagram Marketing
(15 video)

Fasa seterusnya adalah berkenaan dengan Instagram Marketing. Saya bongkarkan tips dan tricks camna saya dapat naikkan follower IG saya kepada lebih 200 ribu followers dalam masa kurang satu jam!
Dan saya akan share juga tips dan tricks yang killer dan power!

Fasa 4 (Day 11-17)
Facebook Personal Marketing
(18 video)

Dalam masa 7 hari, anda akan belajar fasa 4, iaitu Facebook Personal Marketing. Yang ni saya akan share camna step dari sekecil-kecil step buat bisnes di FB personal sehinggalah sebesar-besar step untuk dapatkan sales yang meletop dengan hanya zero cost marketing!

Fasa 5 (Day 18-20)
Facebook Ads Marketing
(9 video)

Fasa 5 adalah untuk belajar trick yang saya selalu pakai di Facebook Ads. Trick ni lah yang menghasilkan pulangan yang berbaloi untuk bisnes saya. Alhamdulillah 🙂 

Fasa 6 (Day 21-23)
Shopee Marketing
(3 video)

Selama 3 hari anda akan bertapa dengan saya untuk belajar Shopee Marketing! Saya akan bongkarkan camna saya dapat buat sales RM 100,000 di Shopee senang-senang je!

Fasa 7 (Day 24-30)
Website 
(20 video)

Dan ini yang paling best!

Otak anda akan mulai stress dengan ilmu baru start dari first day lagi, tapi yang ni lagi stress sebab ilmu sangat deep! 
Tapi sangat berbaloi untuk belajar sebab dengan websitelah saya dapat first RM 1 juta!

Jadi total video adalah 94!

Oppss bukan tu je, anda akan masuk group Telegram Support Lifetime! Boleh tanye apa sahaja kat situ! 

Group Telegram Support sangat meriah dan setiap hari saya akan voice note ilmu-ilmu baru marketing dan juga "bebel" setiap hari untuk kasi semangat kepada anda 😛 Saya voice note dalam 5-20 minit sehari. Layan je lah saya bebel ye 😛

So ape tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang modul Zero to Hero sementara harga masih lagi RM 150 🙂

Serendah RM 1.59 sahaja 1 video!

Dan bukan tu je, dapat bonus lagi 365 ebook marketing percuma!

.
.
Zero to Hero
Belajar Strategi Marketing Selama 30 Hari Non-Stop!
Hanya RM 1.59 per video!

#zth
#zerotohero
#belajarmarketing
#30harinonstop
















Nak tahu?

Klik link di bawah

Comments