Posts

Showing posts from August, 2019

Elly Mazlein-Saham 'jerung' vs 'bilis': Siapa untung? : Kak Lina

Image
Ketahui cara-cara untuk mengenal pasti saham yang diklasifikasikan sebagai saham 'jerung' dan saham 'bilis'. Apa yang perlu kita tahu dan apa yang harus kita belajar mengenai kedua-dua jenis saham tersebut? Ikuti kupasannya yang turut menampilkan tetamu istimewa, Elly Mazlein.

Pasaran Pelanggan LV dan Jenama Terkenal

Image
Meh kita nak belajar study case mengenai jenama terkenal dunia mcm LV, Gucci, prada yang melambak cetak rompak dekat pasar malam dan market ! apa yang mereka buat? adakah mereka turun padang untuk benteras hal tu? pernah tgk tak jenama ni buat iklan dekat TV or paper? ada tak marketing mereka lakukan?
jawapannya tak da ! tp bagaimana mereka still maintan dari dulu sampai sekarang jualan di malaysia je billion ringgit sebulan? walau ramai yg cetak rompak dan tak da marketing pun...
hah, ni di panggil mereka jelas mengenai sasaran pelanggan mereka..mereka x buang masa utk jual pada orang yang tidak tepat...mereka hanya nak jual pada orang yang bergaji sebulan atas RM30k dan tau kah anda di malaysia sahaja orang yang berpendaptan RM30k ke atas sangatlah ramai sampaikan kalau mereka ni beli produk anda yang untung sekotak RM20 anda boleh dapat sebulan jutaan ringgit juga..
masalahnya cuba tgk diri anda sekarang? anda mencari pelanggan dekat mana? berapa gaji pelanggan tu? mampu ke mereka be…

Dari Pengemis Jalanan Ke Superstar

Image
Dalam video yang sangat best ni, anda boleh belajar macamana you can be so good and expert in one thing, even as a beggar, peminta sedekah kot. You can be success if you have value yang tak ada pada orang lain.
Tonton video ni dan ambil pengajaran. Belajar sesuatu? 😊

DDNK- Saham Bukan Untuk Orang Kaya -DDNK

Image
Menang Saham Bersama DDNK minggu ini menampilkan teraju utama Naib Presiden Kanan (Pelaburan) Philip Capital Management, Dato' Dr Nazri Khan berkongsi cara mudah melabur saham dengan membawakan tajuk 'Saham Bukan Untuk Orang Kaya'

Video Motivasi 1- Pursuit of Happyness

Image
Remisier Saham
Macamana dia bermula dan memulakannya.

Remisier Saham 2 - The Pursuit of Happyness Trailer

Image
Filem Motivasi Sebagai Remisier Saham

Grill Oh Grill- Nak Tempah Grill Rumah atau Pagar Ekslusif dengan Harga Mampu Milik di Kemaman

Image
Grill Oh Grill Rumah di Kemaman
Ni gambar contoh untuk tempahan grill rumah di Kemaman.






Tempahan sebegini pun kami terima. :)


Tempahan Grill Rumah Kemaman Kedai Besi Kemaman Bengkel Kimpalan Kemaman Kedai Welding Kemaman Pagar Stainless Steel Kemaman Grill Rumah Murah Kemaman Sadagene Steel Kemaman

Design ni boleh ikut design tuan rumah.Kami boleh ikut tuan rumah nak design macamana. Sebab taste memasing macam-macam kan boh.
Kalau berminat nak quotation atau nak tempah boleh contact Lan AMZ ( 019-9333429). Harga mampu milik deh boh.

wasap.my/60199333429/quotationgrill
wasap.my/60199333429/quotationgrill
wasap.my/60199333429/quotationgrill