Rawatan Mendapatkan Zuriat

Untuk rawatan suami isteri, elok datang hujung minggu kerana kami ada pakar bhg lelaki yg datang dari Penang setiap hujung minggu bagi tujuan merawat kaum Adam.

Rawatan mungkin mengambil masa dari satu jam setengah sehinnga ke 3 jam, bergantung kepada masalah pasangan tersebut.
Rawatan kami menggunakan minyak Shuhaida 1001 rahsia Alam yg di formulasi sendiri oleh pengasas pusat Rawatan.

Beliau merupakan pengamal sistem kedoktoran yg beralih arah ke alternative medicine sebab kesukaran beliau sendiri dalam beberapa masalah kesihatan. Untuk tujuan itu, dia kembali mengamati dan mempelajari ilmu ubatan herba & perubatan alternative.

Hasil terhadap diri Kak ida (pengasas pusat rawatan kami) amat memberangsangkan. Oleh itu pusat rawatan ditubuhkan bagi memudahkan lebih ramai orang yg dapat kami bantu.

Rawatan untuk wanita:-
Cucian faraj, Rawatan pemulihan badan, Diagnosis ransangan saraf, Check sistem peranakan wanita, urut bhg urat penting, belakang & kaki>

Rawatan Untuk Lelaki:- Di lakukan oleh en Sabri
Rawatan pemulihan saraf, urut seluruh badan.

Kos minyak herba sebotol :RM28 shj

Kaum hawa diminta datang dalam keadaan suci agar dapat mengambil wudhu'. Sila bawa kain pelekat /kain batik utk keselesaan ketika diurut.

Pasangan juga akan di beri konsultasi tentang keadaan faraj & sistem manusia. Pasangan yg pasti senang & tenang untuk meminta khidmat nasihat dari kak ida... posisi terbaik utk setiap pasangan juga boleh dicungkil selepas rawatan untuk lebih effective dalam process mendapatkan cahaya mata...

bagi sesiapa yang ingin mencuba sila ke lman web ini http://shuhaida.blogdrive.com

Catatan popular daripada blog ini

Insya Allah Doa Yang Tidak Tertolak Oleh Allah